Servicii curatenie Bucuresti si Maramures, Satu Mare

Timpul – o resursă limitată

Una din cele mai mari provocări ale stilului de viață încărcat pe care îl avem în ziua de astăzi e gestionarea celor 24 de ore de care dispunem cu toții în fiecare zi. Timpul este singura resursă identică pentru toată lumea și este foarte bine definită.

Societatea în care trăim s-a adaptat repede și fiecare entitate comercială încearcă să ofere servicii care să aducă pentru clienți diverse beneficii legate de timp – servicii de catering, livrări la domiciliu, servicii de curățenie sau spălătorii. In curând vom gasi persoane dispuse să meargă la serviciu în locul nostru sau să citească o carte. Eu una aș avea nevoie de cineva să invețe să înoate în locul meu :)

Anyway… dacă în domeniul curățeniei v-am spus deja totul sau, mă rog, aproape totul (urmează sa public și o carte despre asta),  astăzi aș vrea să povestim despre www.mysterybox.ro, site-ul care deja a făcut viața mai ușoară sutelor de oameni și a generat mii de zâmbete, exclamații și, cel mai important, a generat o grămadă de timp liber pentru clienții săi.

Cadourile.

N-ai cum să o dai în bară cu ele, nu? Adică, în cel mai rău caz, gestul contează.

Asta ne place să credem, dar oare chiar așa e?

În fiecare zi apar diverse ocazii (tot de societate create) în care este necesar să oferim unul sau mai multe cadouri. Pentru asta avem nevoie de timp să ne gândim sau să căutăm cadourile potrivite. De multe ori ne trezim pe ultima sută de metri că am uitat sau chiar nu am apucat să-l cumpărăm și luăm primul lucru care ne vine în minte.

Eh… gestul contează, ne gândim.

Nu, nu e asa. Cadoul potrivit poate să strângă o relație, să o facă mai puternică, să ne apropie de ceilalți. Sau poate da naștere unor întrebări mai puțin ok.

Dacă există profesioniști în domeniul marketing-ului, în domeniul vânzărilor, Masterchef-i, profesioniști în servicii de curățenie (poate ați auzit de Madeea Team), acum există și profesioniști în domeniul cadourilor.

A trecut deja mai bine de un an de zile de la lansarea www.mysterybox.ro și încă mai primim întrebări legate de activitatea (sau misterul :)) Mystery Box. Cine sunteți, cum faceți, ce cadouri trimiteți și mai ales, cum arată cadourile voastre?
Ei bine, ne-am hotărât să facem o recapitulare și începem cu ce e mai important – aspectul. Nu spunem că pachetele noastre arată superb (din modestie), însă putem spune că avem deja o vastă experientă în împachetarea cadourilor și în selectarea cutiilor potrivite, a panglicilor utilizate sau a fundițelor. Dacă ai incercat vreodată să împachetezi un cadou, atunci știi cât de dificil este să te adaptezi diferitelor dimensiuni, să ții cont de preferințele sărbătoritului și să faci cumva să ajungă întreg la destinație.
Ce cadouri trimitem nu avem cum să dezvăluim dintr-un motiv foarte simplu – Nici noi nu știm! Clar, ai zâmbit, dar să știi că nu avem două cadouri la fel – personalizăm fiecare pachet în parte, ba chiar și modul de ambalare încercăm să-l schimbăm de fiecare dată.

Cum facem? – Aici trebuie să știi că nu e ușor. Investim timp, energie, studiu și în mod clar suflet. Ne bucurăm împreună cu clienții și suferim atunci când se intamplă să greșim (nu des, însă am mai pățit-o).

Ce este bine de știut atunci când apelezi la Mystery Box?

Bugetul – Te vei simți super confortabil din punct de vedere al bugetului. L-ai stabilit la început și noi ne încadrăm în el. Cu siguranță ai mai pățit-o când ai fost la cumpărături și ți-ai propus o anumită sumă, pe care însă ai depășit-o fără să-ți dai seama. La noi nu e cazul. Mai mult, transportul prin curier rapid va fi inclus în acești bani.

Chestionarul – Da, e nevoie și de un chestionar. E bine să fii pregătit(ă) să-l completezi cu cât mai multe detalii. Nu toate raspunsurile sunt obligatorii, însă ne ajută. Cu ocazia asta vei descoperi cât de bine o cunoști sau îl cunoști :)

Doar atât mai vreau să-ți spun: fii “open mind“, savurează momentul și apreciază efortul echipei noastre. Daca fugi repede la florărie să vezi cât costă trandafirul pus in colet, dacă vrei să dai 2 lei și să primești 4, atunci mai bine nu apela la noi, cumpără singur cadourile necesare. E mai bine așa pentru toata lumea.

Nu este cu supărare, Mystery Box nu e pentru fiecare. Ca oameni suntem diferiți, gândim diferit. Avem prieteni foarte buni care nu au apelat la serviciile noastre și ne-au spus limpede că nici nu ar putea. Avem in schimb clienți care între timp ne-au devenit prieteni, după ce s-au bucurat în mai multe rânduri de imaginația și creativitatea noastră.

Poți verifica asta pe https://mysterybox.ro/testimoniale.

Până data viitoare, îți doresc să ai parte de cât mai mult timp pe care să-l petreci așa cum îți dorești.

Aceeași Madi.

Deschide Whatsapp
Suntem online