Servicii curatenie Bucuresti si Maramures, Satu Mare

Ordinea și dezordinea din dormitor

Ce bine și plăcut este când vii acasă și în dormitorul tău este totul în perfectă ordine. Nu tu haine aruncate, pat nefăcut, aer închis sau praf pe noptiere. Da, ăsta ar fi idealul! Însă, uneori, în graba noastră cea mare către job-ul nostru cel de toate zilele, noi lăsăm o mică tornadă în urma noastră. Nu mereu, dar în cele mai multe zile da :)

Dacă ești fericita posesoare și a unor năzdrăvani de copilași sau a unui animal de companie, chiar că timpul de dimineață este total insuficient pentru tine. Cu cât vei încerca să faci mai multe, să te trezești mai devreme, parcă atunci apar alte și alte chestii în plus, lucruri noi de făcut și timpul parcă zboară. Așa că, da, dezordinea domnește uneori și în dormitorul tău.

Dar…  mai ai o șansă, iar această șansă este că, atunci cănd te întorci de la lucru, să te apuci de strâns, normal. Strângi hainele, le sortezi, mai bagi la spălat, strângi patul, aerisești bine camera și rapid dai cu o lavetă uscată peste praful de pe noptiere, comodă și tv. Gata, acum este mult mai bine.

Când nu ai suficient timp să le faci pe toate, încearcă pe cât posibil să nu te stresezi prea tare. Știu că sună chiar ciudat asta, dar așa am zis. Cu cât te vei stresa mai tare, cu atât mai puține lucruri vei putea realiza. Cu cât vei fi mai relaxată, cu atât vei reuși să faci din ce în ce mai multe lucruri. Cu calm și răbdare, dezordinea din dormitor se poate rearanja în doar câteva minute de organizare.

Uneori, însă, dezordinea este cea care îți va produce o stare de irascibilitate, dar trebuie să te gândești că nu rezolvi nimic cu irascibilitatea, mai mult chiar, poți transmite starea ta și celorlalti membri ai familiei.

Fii calmă, încearcă să-ți organizezi cât mai bine cele 10 minute când te întorci acasă și vei evita multe momente tensionate din viața ta. Dacă ai timp, cele 10 minute petrece-le strângând dormitorul înainte să ieși dimineața din casă. La întoarcere, vei observa că starea ta va fi cu totul alta. Garantat!

Deschide Whatsapp
Suntem online