Servicii curatenie Bucuresti si Maramures, Satu Mare

Ceea ce suntem azi!

Dragele mele,

Nu v-am scris demult… au trecut prin viața mea o serie de întâmplări menite să mă schimbe, să mă transforme fundamental și să mă facă mai bună și mai indulgentă față de mine.

Astăzi nu o să vă scriu despre curățenie, pentru că v-ați dat seama singure acum cât de importantă este aceasta, nu trebuie să vă mai zică nimeni asta. Fiecare dintre voi ați citit, v-ați documentat, ați testat, ați luptat cu virușii și cu toată pandemia generală, uneori până la gradul de paranoia. Ce să mai zicem, am trecut împreună prin stări de panică, de confuzie și de neliniște.

Dar să știți că totul o să treacă… așa cum a apărut, precum o furtună, așa va trece.

Astăzi, majoritatea stăm în casă… unele ne ocupăm de gospodărie mai mult decât de obicei, de… acum avem în sfârșit timp de ceea ce lăsam de mult timp să se adune. A face curățenie e acum ceva tangibil, acum câteva zile mai toate spuneam că „nu am timp de nimic, cine să mai facă și curățenie?.. abia am timp de mine”.

Da… Dumnezeu aude tot ceea ce spunem, deci să avem mai multă grijă ce spunem, ce ne dorim, de ce anume ne plângem… uneori ni se dă chiar mai mult decât am cerut, iar dacă nu știm ce cerem, primim ce nu ne dorim. Căci așa e viața!

E bine știut că oamenii sunt veșnic nemulțumiți de ceea ce au, oricât primesc, ei vor mai mult și mai mult și mai mult, fără să mulțumească măcar, fără să facă vreun efort vizibil să merite ceea ce cer.

Acum avem timp să medităm suficient la ceea ce avem, la ceea ce primim în dar zi de zi, la tot ceea ce ne înconjoară și la toți cei dragi din jurul nostru.

Plictiseala nu are ce căuta aici, acum este timpul doar pentru introspecție. Fiecare dintre noi ar trebui să se uite în interiorul sufletului, să vadă tot ceea ce este bun, să caute să obțină în sfârșit acea liniște interioară care îi lipsește.

Deci, ce ne oferă această izolare forțată?

  • Dacă ne-a lipsit dragostea, acum putem descoperi din nou cum este să iubești;
  • Dacă ne-a lipsit liniștea, acum putem aprecia la adevărata ei valoare o viață liniștită;
  • Dacă ne-a lipsit timpul, avem acum timp berechet să facem doar ceea ce contează pentru noi;
  • Dacă am fost bolnavi, acum timpul petrecut în casă este numai bun să ne refacă organismul, din toate punctele de vedere.

Puteți adăuga aici tot ceea ce credeți voi că v-a lipsit și, cu siguranță, acum ați primit mai mult decât v-ați dorit, chiar dacă poate încă nici nu ați realizat asta până acum.

Încă mai avem timp să reflectăm, starea generală de izolare tocmai s-a prelungit cu încă o lună. Tragedie sau nu, luați-o ca pe un DAR DIVIN… căci, dacă nu ați făcut-o până acum, mai aveți timp de reflecție.

Azi am găsit pe net o scurtă povestioară, pe care vreau să o împărtășesc acum cu voi, mie mi-a plăcut foarte mult. Ea se numește:

Pilda celor patru lumânări!

„Prima lumânare a spus: Eu sunt Liniștea. În ziua de astăzi oamenii au uitat că pot face parte din viața lor. Flacăra s-a micșorat din ce în ce mai mult și s-a stins. Apoi a vorbit cea de-a doua:

–Eu sunt Credința. Oamenii spun că pot să trăiască foarte bine și fără mine, nu cred că mai are vreun rost să ard. Când a terminat de vorbit, și această lumânare s-a stins.

–Eu sunt Iubirea, a spus cea de-a treia lumânare. Nu mai am putere să ard, oamenii mă dau la o parte ca pe un lucru fără valoare, ei uită să-i iubească chiar și pe cei mai apropiați oameni din viața lor…

O adiere blândă care trecea pe lângă ea a stins-o fără să vrea.

Un copil a intrat în încăperea unde mai ardea o singură lumânare, și văzându-le pe celelalte trei stinse, a început să plângă.

-Voi ar trebui să fi-ți mereu aprinse… Cea de-a patra lumânare i-a șoptit ușor:

-Nu-ți fie frică, atât timp cât eu ard, le putem reaprinde pe celelalte. Eu sunt Speranța!

Cu ajutorul ei, copilul le-a reaprins și pe celelalte.

Flacăra Speranței să ardă mereu în sufletul tău, pentru ca tu să ai o viață plină de Liniște, Credință și Iubire! Și mai mult decât toate acestea, Mântuitorul Hristos să te binecuvânteze cu prezența Sa.”

Deci, nu uitați că Speranța nostra rămâne Dumnezeu. NU vă pierdeți Credința orice s-ar întâmpla. Cineva acolo Sus ne iubește!

Cu mult drag,

Madi

Deschide Whatsapp
Suntem online